399 zł
Zobacz odbicie
lustrzane
Dostępny od ręki
Kup teraz
Dodaj do schowka
Masz pytania do projektu? Zapytaj nas
Koszt wysyłki
GRATIS
Zestaw dodatków do projektu

Budynek gospodarczy z werandą z grillem, wolnostojący, parterowy, niepodpiwniczony

Czytaj więcej

Powierzchnia użytkowa29.12 m²
Min. wymiary działki (długość x szerokość)10.15 x 10.76 m
Dostępne technologiemurowana, szkieletowa
Warianty projektubudynek gospodarczy
Zobacz pełne dane projektu

Dane techniczne

Powierzchnia użytkowa29.12 m²
Powierzchnia zabudowy31.65 m²
Powierzchnia kondygnacji netto0.00 m²
Powierzchnia całkowita18.85 m²
Kubatura111.00 m³
Kąt nachylenia dachu30°
Wymiary budynku
długość x szerokość
6.65 x 4.76 m
Wysokość budynku4.45 m
Min. wymiary działki
długość x szerokość
10.15 x 10.76 m
Dachdwuspadowy
Ilość pomieszczeń1

Opis i technologia projektu

Budynek gospodarczy z werandą z grillem, wolnostojący, parterowy, niepodpiwniczony

Technologia szkieletu drewnianego : - ściany zewnętrzne : słupki 4x15 rozstawione max. co 40cm obite zewnątrz płytą OSB 3 1,2cm , a wewnątrz płytą GKF 1,25cm , przestrzeń pomiędzy słupkami wypełniona wełną mineralną 15cm. - konstrukcja więźşby dachowej drewniana, pokrycie dachówką ceramiczną. - docieplenie warstwą styropianu gr. 5 cm.

Rzuty i przekroje

Rzut przyziemia

Rzut przyziemia

NrNazwaPow. użytkowa [m²]Pow. netto [m²]
1.Pomieszczenie Gosp.16.3216.32
2.Weranda z grillem12.812.8
Suma29.1229.12
Zamów szczegółowe rysunki
Przekrój A-A

Przekrój A-A

Zamów szczegółowe rysunki

Zestawienia materiałów

Technologia murowana tradycyjna
Stal98550 kg
Drewno5.422 m³
Pow. ścian594 m²
Dach16.5 m²

Kosztorys orientacyjny brutto

Stan zerowy8387 zł
Stan surowy18450 zł
Roboty wykończeniowe wewnętrzne11689 zł
Roboty wykończeniowe zewnętrzne4875 zł
Instalacje i przyłącza9016 zł
Suma52416 zł

Komentarze

Dodaj komentarz